Hej

Tänkte skriva om hur tävlingen gick men det är så sent så jag skriver i morgon i stället!
Ska kolla på dexter har fasnat för den serien den går på 6an !

Kanske är det så att min nacho burgare är tillbaka på max! Om det är så blir jag hur glad som helst bättre burgare finns inte!!!

SUSSI HJÄRTA NACHO!


Tack för mig sussi :)


Kalas

slutade klockan 10 i dag så jag gick till körskolan!  Nu sitter jag och väntar på att min syster ska ringa! Har bokat tvätt stuga men vår är så liten så jag ska se om min syster kan boka deras så kan jag tvätta där i stället:) Vi ska en sväng på tuna park sen!

I går innan jag och Mamma åkte till Fia så åkte vi till tuna park och handlade kläder till mammas sambos systers barn:) Hon föddes den 26:) Sen fick jag och Fia en varsin tröja ! Och jag var med på fias för hon skjudsar mig så mycket!
Mamma och Syster är bäst :)

Tack för mig sussi :)

Torsdag

I dag var jag i skolan 10.20 första lektionen hade vi ingen lärare jag slutade 13.10! Skönt!
jag gick hem till Lisa och Mellvin dom blev jätte glada:) Lisa och jag gick en promenad.
Nu kom Min syster Fias kille Dennis och hämtade Lisa:) Jag och mamma ska till min syster och äta sen jag har bakat en kladdkaka:) Mums!
I morgon börjar jag halv 9 och slutar 10 sen går jag nog till körskolan sen hem:) Jag ska vakta Lisa  i morgon med!
I morgon har jag tvätt tid 14.00 :)


Tack för mig Sussi :)

<3

 Lisa<3
Suckan<3

Mellvin<3

Skrutten<3

=S (=

Hejsan hoppsan!
I dag börja dagen bra men föll bara utåt sen blev det okej ! var på teater/föreläsnig det var bra.
Jag har inte haft en dålig dag i dag! Nu har jag vart på fotparty och det var jätte roligt men jag köpte inget för det var ganska dyrt! I morgon kommer min syster över med Lisa hon och Mellvin ska vara sällskap med varandra:) Sen efter skolan ska jag inte gör så mycket vakta Lisa och Mellvin:) Sen vet jag inte!
Snart fredag äntligen! Snart är det tävlig i gen:) På söndag gäller det:) haha

Tack för mig Sussi!

:)

I lördags var det crosstävling det gick bra trots all lera och smuts men så ändrade dom tiden för finalen och det missa jag så jag missa den ! Vi var 15 stycken som inte kom till start! Men är det så konstigt när dom inte ropar ut att dom har ändrat det var riktigt irriterande! När jag äntligen klara att köra i sån lera utan att trilla så missar jag finalen och får inga poäng!

Men sen åkte jag hem ducsha skyndade mig och åkte till bröloppet jag han inte till kyrkan men åkte till en byggdegård där dom va:) Bruden var jätte fin! Det var jätte god mat och roligt:) Christian och jag skulle dansa vals men ingen av oss kunde det så vi dansa bara runt :P Men det gick ganska bra ändå:)

I dag började jag 9 och slutate vid 2 vi tittade på film the wave en bra film har sett den förr men den här var på tyska!

Sen tog jag bussen till min syster hennes hund är här så jag är sällskap med henne vi gick en promenad:) På torsdag så börjar riktiga schemat! men vi har inget klassråd så jag börjar 10.20 :) fett skönt!

Imorgon har jag hjärt och lung räddning det är jätte bra att man får lära sig det och på onsdag ska vi i 3an berätta för 1orna vad dom ska tänka på!

Det är 45 veckor minus 2 dagar kvar till studenten! Vi tar studenten det 12 juni:)


Tack för mig Sussi :)

hejsan hoppsan

Skola i dag skulle sluta 3 men slutade nu! Min buss går 14.27 så jag sitter i datasalen och väntar ! Riktiga schemat börjar inte först på torsdag! Jätte länge sen man åkte buss men behöver bara åka halvvägs min sysyer hämtar mig:)
Sen ska vi åka till pappa :)

I morgon är det stockholmscrossen sen brölopp ska blir kul :)



Tack för mig Sussi :)

Skola

Nu sitter jag och tittar på tv skolan börjar klockan1.
Efter skolan ska jag till körskolan och plugga lite Christian hämtar mig där sen!
Det har vart skönt med sommarlov jag har inte gjort så mycket mest slappat.
I tisdags var jag på gröna lund med Christian och min kusin och hennes kille det var roligt men det regnade mycket men vi åkte den nya karusellen insane den va rolig! Vi spelade lite men vann inget ! Efter som det regnade så åkte vi inte så mycket karusell men vi gick i lustiga huset! Dom öppnade klockan 3 och vi va där till ca kvart över 7! Sen på vägen hem så fasnade vi i en massa bil köer och Christians ac är trasig så det blev varmt.

Men nu ska jag titta lite mer på tv sen ska jag snart knalla i väg till skolan!


Tack för mig Sussi:)

Sista dagen innan skolan!




Måndagar slutar jag 17.30
Tisdagar 11.30
Onsdagar 16.50
Torsdagar 13.30
Fredagar 17.05

Ganska bra schema ändå:) jobbiga fredagar bara!

Nu ska jag åka cross i härad:)








 

hejsan

I lördags var jag på å festen med mamma syster och hennes kille:) vi titta lite sen kom min kille och hans kompis ner på stan så åt vi kina :) Sen åkte alla hem utom jag och mamma vi skulle titta mer:) Vi drog snöre och tog en påsen men ingen jätte nalle fick vi! Men sen köpte vi en varsin sockervadd jag sa till mamma att jag skulle orka haha men det gjorde jag ja fick mammas halva för hon orkade inte mer sen i bilen så åt hon upp sin ändå:) sen blev det inget mer godis!!
Lisa våran hund fick en nalle och Christians och min katt Mellvin fick en :)

I dag har jag gått på stan lite och handlat:) Sen köpte jag och christian hårfärg till mig orange aktigt så nu har jag färgat det men inget hände! Jag är så trött på hårfärger! ingen fungerar på mörkt hår och blondera sabbar bara håret!


Tack för mig Sussi:)

God Morgon:)

Nu har jag äntligen vaknat ska gå till körskolan så att jag är där till 12 sen hämtar Christian mig där:) Så vi kan åka till banken och häma mina pengar jag fick tillbaka från skatten!

Nu har jag pricis ätit upp min  frukost det blev macka med smält ost:P

Senare i dag ska jag åka hem till barva om det är så bra väder som det är nu så ska jag nog åka och bada:)
Sen vej jag inte vad jag ska hitta på :)

Tack för mig Sussi :)

Blev ingen cross i dag

Det började åska och regna så det blev ingen cross i dag! Men om vädret är fin så blir det enköping på lördag:)
Nu tittar jag på tv det är zorro på 6an :)

Christian och jag var på stan och titta på skor så nu har jag köpt mina jag skrev om förut:)
Jag ska ha dom på bröloppet nästa lördag:)


Tack för mig Sussi:)

=)

Man kan inte bara sitta och plugga man måste hitta på lite annat oxå:) Så jag bakar kakor:)
Sen ska jag plugga i gen:)

I går kväll när jag titta på tv så var det filmen hur man blir av med en kille på 10 dagar den filmen har jag sett förut men minns inte allt den var bra:)

I går kväll när jag skulle sova höll jag på att bli GALEN det va en mygga på mitt rum !!!!!!!!!!!!! Det tog 1 TIMME och hitta den sen smällde jag den och släckte och la mig och tänkte äntligen! Å så klart va det en till mygga som jag inte hitta jag kunde inte sova på nästan hela kvällen jag blir galen på mygg!

Tack för mig sussi

Hejsan!

I dag så väkte min syster mig och sa att hennes kille skulle hämta oss om 1 timme för jag skulle ta bussen till stan:)
För min och Christians katt Mellvin klarar inte sig själv så länge! Jag hitta ett par skor i går jag ville ha för 300 sitter och funderar på om jag ska köpa dom ändå dom var ju så fina!

I dag ska jag köra cross när Christian hämtar mig:) Nu ska jag plugga lite:)


Tack för mig Sussi :)

:)

Gick till körskolan i dag och köpte böker äntligen!
Min syster och jag skulle försöka hitta ett par byxor åt hennes kille men han är så kräsen inget passa till slut köpte han ett par. Innan vi gick på stan hade dom vart på tuna park i 2 timmar och inte hittat några! haha :)
Men jag handlade ett skärp och en väska :) :) :) :) :) byxorna handlade jag i går:)




Tack för mig Sussi:)

HAHA

jag ställde klockan på hav 9 men inte gick jag upp jag har försökt flera gånger men jag somnar bara om nu är klockan 10 men det är bättre än 12 som jag har gått upp vissa dagar!
Nu ska jag snart gå och göra frukost sen vid halv 12 kommer min syster över och vi ska spela lite wii fit!
Enligt wii fit så är min ålder 41 haha jag måste träna mycket mer jag är bara 18!
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på gå en promenad kanske det skulle vara bra! Men men det brukar aldrig bli av.

I morgon ska jag köra cross i härad (min hemmabana) stockholmscrossen ska gå där så jag får passa på och träna mycket:) men det är inte förs i oktober tror jag :)

Skolan börjar den 20 augusti jag var helt säker att jag började den 18! Tur att jag fråga felicia annars hade jag nog gått till skolan den 18 pinsammt! :P
Men nu ska jag göra frukost och titta på tv hoppas det är något bra!

Tack för mig Sussi :)

Vad trött jag blir!!!

Jag pluggar och pluggar ändå klarar jag inte teorin det är så svårt! Det fasnar bara inte! Jag kommer aldrig kunna ta körkort om jag  inte fixar teorin. Jag hade ett prorgam som jag träna på sen går jag till körskolan och det är ett helt annat JÄTTE GLAD MAN BLIR. Det värsta är att man tappar suget!
Men det är bara att börja om!!

I dag så träffade jag felicia vi gick på tuna park och shoppa! Jag hitta ett skärp jag ville ha på gina tricot men när jag hade gått ut ur affären och hämtat pengar så var det borta! Det tog nog för lång tid! Men jag gilla verkligen skärpet! Vi var i nästan alla butiker! Det var roligt!

Nu sitter jag och tittar på tv och försökte plugga teori men det går åt skogen! Så jag ska hitta på något annant skulle gå och köpa mjölk i affären typ 2 min bort men det va slut.. det betyder att jag måste till coop och dit orkar jag inte gå!


Tack för mig Sussi:)

Snart skola

Snart börjar skolan och jag har sett mitt schema inte så jätte nöjd men det kunde ha vart värre!
Nu ska jag försöka skriva varjedag vi får se hur det går!
I lördags så körde jag cross i enköping det gick bra men det var jätte varmt ute! 
Nu sitter jag och tittar på tv! Väntar på att felicia ska smsa  så jag kan gå och möta henne!
jag borde plugga teori så jag kan ta mitt körkort men det är så svårt, och jag tappar lätt konsentrationen! men jag får ta mig i kragen och börja!

Tack för mig Sussi :)

hejsan hoppsan :)

I dag har jag varit och badat men jag är badkruka så jag sola bara ! Lisa vår hund badade massor :)
I går körde jag cross det gick sådär! men det var kul!
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra jag får hitta på nått!
Skolan börjar snart jobbigt att gå upp tidigt har vart så skönt med lov!





Tack för mig Sussi :)

Inget vidare sommarväder

Det har nästan inte vart någon solig dag i sommar i början var det fint väder men sen blev det bara värre och värre!
Jag tycker att sommarlovet har gått för fort! Jag minns knappt vad jag har gjort..
jag har mest tittat på tv!
Nu sitter jag och tittar på tv hos Christian ska snart äta lunch!


Min katt suckan har tagit sig en promenad i gen men nu har han snart vart borta i 1 vecka! Jag hoppas inte någon har börjat mata honom det är så elakt.  Jag ska gå runt till grannarna och fråga efter honom.









Tack för mig Sussi ;)

RSS 2.0