Mammas dag i dag<3

I morse när jag klev upp så hade min mamma redan vaknat så det blev inte frukost på sängen:( Men i går så var mamma och klippte sig det var jag och min syster som gav henne det i present och sen fick hon en glasvas med sand och ett ljus!:)<3 Hon blev jätte fin i håret:) Mamma är bäst<3 Senare på dagen åkte jag och min syster och christian motorcyckel till mormor mamma och krille åkte bil:) vi åt mackor och tårta:P<3 Sen åkte christian och jag till hans lägenhet tråkigt att lämna mammma :( vi hade vart på ikea och köpt massor av saker som vi har skruvat o hop. men ett av skåpen satt vi o hop fel så vi måste plocka ner hela och göra om. men det gör vi inte i dag det blir för jobbigt=) Saknar mamma massor fast jag ska hem i morgon :) Jag älskar dig mamma<3<3<3<3 Tack för mig Sussi ;)

Varför

varför ska det vara så svårt att bara sitta och plugga? det är verkligen jätte tråkigt:/ Alla barnen tittade på trollkaren när han trollade bort en människa, utom susanne det var hon som försvann ;) Man måste ju försöka göra det bästa av det sämsta:P Tack för mig kalas Sussi :P:P

(=

Håltimma i två timmar fett tråkit. Men jag skrev klar 3 arbeten i dag som jag hade kvar! Det var mycket bra gjort av mig! jag har prov i morgon i samhällskunskap och har inte hunnt plugga så mycket så det blir till att plugga hela kvällen:/:/ inte det roligaste jag vet! jag slutar 3 i dag får se vad jag hittar på då. Kanske ska baka lite:P jag missa mina favorit program i går:( men jag körde cross och det var ju kul! Jag får kolla på youtube om det går att titta på avsnitten jag har missat :)men det brukar inte gå och titta på hela avsnitten bara snuttar. på fredag har vi klassens dag då ska vi spela kubb och äta och fika:) senare på kvällen ska vi träffas några stycken och hitta på något:) hoppas det blir kul det tror jag! Tack för mig sussi :)

Lycka :)

Mina kaniner har fått barn båda två en har fått 5 stycken och den andra 3 ska lägga ut bilder när dom är lite större. Mormor ska spara en vit med svarta prickar dom andra måste jag sälja :( kanske kan tjata på mamma så jag får spara 1 :)Dom är så söta!

Paddla i morgon hela dagen

I morgon ska vi paddla med klassen hela dagen! Får inte glömma fika och mat. hoppas det blir fint väder men ,man får vell ta med regnkläder utifall att ;) vi ska ha stormkök och göra mat på jag ska ta med ostkorv:) Mina kaniner har fått barn nu :) jag tror att dom fick 3 var:) men man ska inte kolla utan låta dom komma fram själva efter några veckor! I dag hoppas jag att min mormor och morfar kommer och hälsar på :) Tack för mig Sussi !

Samma gamla visa

Det är en sån dag i gen med massor av regn :( fett tråkigt! Va fett glad i morse skulle få veta hur det gick på nationella i engelska men det var inte klart. Våran lärare skulle ha medbedömning för hon visste inte om det var godkännt:/ Men kanske får reda på det i morgon:) Mamma fick ringa halkbanan åt mig för jag visste inte om det var bokat och klart:) Men det var det ;) Så i morgon gäller det full fart hoppas de går bra jag är fett nervös. Men det blir en skön vecka jag är ledig onsdag torsdag fredag haha :) men på onsdag kväll ska jag åka till crossbanan orion :P och sova där med christian , hans pappa , och krille :) I christians pappas husbil:):) Fett mysigt ;) Tack för mig Sussi ;)

:)

vi åt potatisgratäng med kött det blev riktigt gott :) Mamma , Min syster Fia och Dennis kom klockan 6 och åt mat :) Mamma hade med sig en blomma den var jätte fin och Fia och Dennis hade med sig melon det var gott:) Vi hade jätte kul ! Mamma testade och spela guitar hero hon var jätte duktig och min syster spelade. Nu har dom åkt hem ,saknar mamma :( Jag är en riktig mammagris ;) men i morgon ska jag hem :) Mamma ska kolla om kaninerna har fått några barn när hon kommer hem. Sen saknar jag Lisa min systers hund hon är underbar världens bästa hund . och jag saknar min katt suckan. Det är jobbigt att sova borta 2 nätter i rad man länktar hem :( I morgon börjar jag 5 i 12 jobbigt! Jag har körlektion 7 på morgonen så jag undrar vad jag ska hitta på så länge! Tack för mig Sussi :)

Lite gammla crossbilder

Christian
Christian&krilleJag
Jag

Sovmorgon

I dag börjar jag klockan 1 :) Skönt med sovmorgon men jag slutar heldre tidigare.
Men jag slutar klockan 3 i dag och då ska jag åka och handla.Jag och min kille christian ska bjuda min syster och hennes kille och min mamma :) Dem kommer klockan 6 i dag !  Vi tänkte bjuda på tacko men det åt vi i helgen så jag ska försöka hitta på något annat! :)
Vaknade halv 9 inte likt mig jag skulle nog ha kunnat sova till 12 men då är dagen förstörd. Jag städa undan lite när jag vaknade.
Jag och Christian hade tvätt tid i går och det finns bara 1 torktumlare i tvättstugan så hela lägenheten är full med tvätt som inte har torkat. Det var en tjej som hade tvätt tid innan oss jag frågade henne om det brukade ta sån tid för torktumlaren typ 2 timmar ,och det blir inte ens torrt. Hon sa att det fanns en annan tvättstuga med fler maskiner så dit ska vi gå nästa gång. Om vi hittar den ligger i ett annat hus!

Nu ska jag äta något är jätte hungrig men jag har ont i halsen och då är det jobbigt att äta. Så det får nog bli fruktsoppa :)





Tack för mig Sussi ! ;)

Snart

Tänk snart är det sommar fett skönt . på vägen hem till min kille i dag så hade dem klipp gräset  och det luktade verkligen sommar :)
Planerade för paddlingen vi ska ha den 25/5 vad vi skulle äta och ha med oss. vi kom fram till makaroner och korv eller kyckling. Och massor av fika ;) vi ska börja paddla 9.30 och är klara typ 16.30 men då har vi några små raster men ändå. haha fett jobbigt kommer få träningsvärk.
Kom hem till min kille nyss kollade bara snabbt in i köket ett stort diskberg står där, funderar på om jag ska vara snäll och diska det eller vänta på att han kommer hem.
Försökte tjata till mig att han skulle åka och köpa glass i går men han orkade inte :( Men då får vi åka i dag i stället:)

I kväll är det ugly betty och Desperate Housewives som gäller får inte missa det fett spännande.
 

Tack för mig Sussi !

Fett trött :/

as ont i halsen och fett trött.  Vaknade i morse och ville verkligen inte gå upp så sjukt trött fast jag inte hade vart uppe länge. Men det är bra program på tv i dag det är kalas :) Sitter och kollar olika hemsidor men ska boka halk bana nu :) Tack för mig Sussi :)

Det slutade iaf bra :)

I lördags så började det med regn och as halt på banan men sen blev det sol och gick bra faktist:)
Har precis moffat lövbiff med några potatis saker typ skruvar. Sitter vid köksbordet och tråkar. min kille diskar fast ja erbjöd mig att jag kunde ,men jag lider inte av att han gör det :P
hänt i dag annars vart ute och flyttat en av mina kaniner ut för en av dom ska ha barn så han var tvungen att tas ut. hon har bäddat och gjort klart för barn så nu är det bara att vänta och hoppas att allt går bra.

                                                                                                      
                                                                                                                                               Skrutten



Det går inget bra på tv i dag !                                                                     

på tisdagar så tittar man på ugly betty och sen Desperate Housewives .

och onsdagar grey's and atomy.

Nu ska jag kanske plugga lite jag har några frågor i baffen jag inte gjort klart och lite mer.


Tack för mig sussi !

Och så kom solen

när jag klev upp i morse var det sol :) men sen på eftermiddagen ska det så klart börja regna. Men lite sol blev det :) Stockholmscrossen i morgon i nyneshamn hoppas på sol den banan går typ inte att köra annars snor hal!
Men nu ska jag ladda för i morgon med massor av godis :)
och tvätta luftfiltrerna  och ladda transponderna ! :)

Tack för mig Sussi!

och inte blev det bättre väder

Här satt jag och hoppades på sol men nejdå det ska så klart regna .
Jag hade nationella i engelska ska inte säga att det gick så bra jag tycker det är ganska lätt att prata engelska men att skriva det går bara inte. sen hade vi idrott och utomhus såklart ! men när vi var ute var det uppbehåll , men så fort lektonen slutade så började det att dugga. 
Nu sitter jag hemma hos min kille och väntar på att han ska komma hem ,så vi kan åka till min stora syster hon ska bjuda på mat mamma kommer också dit :) men jag vet inte vad hon tänkte bjuda på, vi skulle grilla men det är så tråkigt när det regnar.
när jag kom hem till min kille så hitta jag godis på bordet och det går bara inte att titta på ,man måste bara smaka sen vips så är allt slut! :) jag skulle aldrig klara av att inte ta en bit. Jag tror jag är sockerberoende varje gång jag hadlar så köper jag alltid en godis bit. Jag gillar frukt men godis slår allt. Och dom som har godis stopp jag skulle aldrig klara av det . det är som att jag blir sur om jag inte äter godis. Nu låter det som att jag är galen men 1 dag kanske jag skulle klara mig. om det inte finns godis så bakar jag kladdkaka och det är inte mycket bättre det! :/

Men iallafall jag har gått 5553 steg i dag det är inte så mycket jag tror min mamma har slått mig stort hon brukar ha runt 9000 steg!  men vi får se när vi träffas jag kanske har slått henne men då brukar hon gå en promenad! ;)

Tack för mig Sussi !


Reng,reng ,regn

Jätte tråkigt väder ute nu när det äntligen börjar bli varmt kommer regnet :(
Men vi får tacka för att tv:n uppfanns vad skulle vi göra utan den ! Och alla serier man inte kan sluta titta på man kan verkligen bli beroende av vissa serier.
Man blir så deppig av dåligt väder hoppas att det blir finare till helgen jag har ju crosstävling på lördag i nynäshamn.
och köra cross när det regnar är inte det roligaste jag vet., förra året på just den här bana spö regnade det och jag körde omkull i ett dike och kom inte upp haha . Det var för halt. :/
Nu sittar jag och pratar med min kille över msn han bor ju i stan (saknar honom) men får ju träffa han i morgon :)


Tack för mig Sussi !

Jag älskar er



 Min Syster                                                                Min mamma

<3

Gick upp havl 8 hade en timme på mig att göra mig klar till skolan. sen när jag kom till skolan hade jag 2 lektioner sen slutade jag! kännedes fett onödigt men jag har engelska nationella på torsdag så det kändes bra ändå.
Min kille Christian väckte mig i morse med massor av pussar och kramar vi har vart tillsammans i 2 år i dag <3
ska kolla om det går någon bra film på bio i dag :)
nu sitter jag och ska göra en skoluppgift som ska vara klar i dag så det blir till att sitta och skriva nu. jag förstår inte riktigt uppgften men man får försöka. 

Snart är det sommarlov det är inte långt kvar nu , i matsalen i skolan så har dem börjat räkna ner dagarna. Har sökt sommarjobb på sjukhuset man får svar den här veckan om man får det eller inte. Annars vet jag inte vad jag ska göra:/  Visst det är skönt att vara ledig men då får man inga pengar,


Min kille <3


tack för mig sussi !

1 dag kvar

I morgon finaste dagen jag och min kille hart vart tillsammans i 2 år <3

Körde cross på lördag och söndag fett jobbigt två tävlingar i rad , tävlingen heter stockholmscrossen. typ tävlingar varje helg men det är roligt. det viktigaste är att man själv är nöjd och har haft kul :) Min kille och min mammas sambo kör också den tävlingen och på vår hemmabana så kör jag nästan lika fort som dom, men nu på tävlingen så slog dom mig med 17 sekunder ! :/ Buhu men men någon måste komma sist :)

I dag så ska jag inte göra så mycket sitter i data salen med Linda :D sitter och funderar på vad det ska bli för mat i kväll pankakor fett gott , med massa grädde.
Fick reda på att min lärare jag ska ha i morgon ska bort och jag har han dom två sista lektionerna ,så i morgon slutar jag tjogo över tio =P fett skönt . Får se vad jag hittar på för överaskning till min kille i morgon kanske baka något. jag är ingen höjdare på att baka men det är tanken som räknas. kanske kan köpa en färdig paj och lådsas att jag har gjort den. Har en uppgift som ska vara inlämmnad i morgon men den är inte klar, så det blir till att plugga hela kvällen!

Tack för mig Sussi !


RSS 2.0