21 januari 2010

I dag så har jag inte gjort så mycket har haft 3 lektioner i skolan , väntar nu på min fjärde som börjar vid 3 och slutar 4. På en fredag men jag skulle ha slutat 5 men läraren är sjuk så man fick jobba hemma.

I dag ska jag till pappa med min syster och hennes pojkvän, min pojkvän ska fira sin syster. 

 I morgon ska vi på bio alla i min familj. vet inte vilken film vi ska se, vi ska till heron city så man kan bestämma sig när man kommer dit. Det är bra.

hänt i veckan inget intressant bara trott att det har vart fredag hela veckan det har vart jobbigt men nu är det fredag, bara för det känns det som att det är nån annan dag.


Ghaa

Nu så sitter jag i skolan och väntar på historian som börjar 3 och slutar 5 Boring :( på en fredag lixom det borde inte vara lagligt! så tråkigt vill bara hem och sova. sammanfattning av min vecka blir 4 av 5 tostar för jag har vart så trött! Men annars har det vart bara bra kalaskul:)

Men nu sitter jag i datasalen med desire och linda som lurkar sig och gör ingenting får se om jag kan liva upp dom lite till historian. På historian så brukar vi inte få så mycket gjort. Mest bara fnittra och as garva. När man är som tröttast kommer man på dom BÄSTA iderna. Tex att ha en damsugare som aliby eller att bara komma på dumma saker.


15 januari 2010

I dag är det fredag äntligen ! Veckan har gått fort jag har inte gjort så mycket mest slappat!  I helgen ska jag bara ta det lugnt:) Slappa titta på tv!


Lite bilder :)


:)

I dag hämtade jag min lilla prutt hos vetrinären han har blivit kastrerad allt gick bra han väger 4 kg och är 7 månader:) Men vi skulle ge honom lite mindre mat bara:) Vetrinären sa att han hade skött sig bra och att han var en mysig katt så dom hade hållt på mycket med honom. Han fick inte äta i går pga av kastreringen så han var jätte arg men nu har han ätit i mängder :) Dom sa att han kunde vara lite groggy efter som han blev sövd men han var tvärt om galen och glad och pigg! Hoppa upp på matbordet och i soffan utan problem!


Hallå 2010

Nu var det ett bra tag sen jag skrev nått! Jag har haft ett super bra lov massor av skoj! I dag blev det en slapp dag har bara tagit det lugnt! Skolan börjar på torsdag :) Lovet går för fort. Fick super bra julklappar. Jag fick massor av olika några av dem var en mini platt tång, tavlor, örhängen,kläder,pengar, och massa annat:)

Fick tag på vetrinären i dag efter att ha setat i telefonkö tisdagen den 12 så ska vi lämna Mellvin där :)
Men nu ska jag titta på tv! :)


RSS 2.0