Suckan kom hem:)

Min katt är hemma nu:) Han var nog bara på upptäcksfärd:)
I dag ska jag och mamma åka och campa och bada :)  vi kommer hem i morgon kväll någon gång!


Suckan :)



Lisa:)



Tack för mig Sussi :)

NEJ NEJ NEJ

Min älskade katt har sprungit i väg!!!!!!!!!!! han har vart borta max 3 dagar förut i dag har det gått tre dagar sen han försvann! jag har ropat och letat men han kommer inte! jag hoppas han kommer hem nu :(


Suckan


I går var det crosstävling men min elstart fungerade inte så det gick as dåligt våga inte gasa för jag kan inte kicka i gång den själv det är 400cc. Lite tung kickad..... men jag trialla inte iaf det var bra! Min killes cross gick sönder :P bra för mig då vann jag över han :P:P


Tack för mig Sussi :P

Sol , regn , sol

När jag vaknade i morse så var det sol så jag tog på mig bikini och sprang ut. Sen så låg jag på studsmattan sen kom det mörka moln så jag gick in. Och senare på dagen så åkte vi hem till Christian och nu tittar jag på tv. Men det är inge bra så jag får hitta på något annat!
Den här veckan som kommer ska bli jätte fin stod det i tidningen. Vi får hoppas på det! 
 






Tack för mig Sussi :)

Hamburgare

I dag har jag Mamma Krille Fia och Christian åkt in till max och handlat hamburgare mums. Men något som irriterar mig är att dom har slutat med nacho hamburgaren. Men jag hoppas att den kommer tillbaka! Sen så kom mina kusiner över vi spelade lite guitar hero.

Igår så åkte jag och Christian till byggdegårn och firade midsommar sen på kvällen åkte vi till min systers killes kompis. 

Och jag har färgat mitt hår mörkbrunt men det blev svart!



Tack för mig Sussi:)

:D

Nu har jag kommit hem från felicia vi har ätit jordgubbar och var hos hennes farmor:) Det var jätte roligt!

I morgon ska Christian göra allergitest och kolla vad han inte tål. Jag hoppas han inte är allergisk mot katter för annars kanske han ska skaffa en som sällskap:) Sen ska vi fixa delar till hans radiostyrda bil. Och sen hem till mig! Hoppas det blir sol imorgon så man kan sola:)





Christian:)



Tack för mig Sussi:)

:)


haha :P


Ja orkade inte tänka på slutet så jag hoppas inte jag är så dålig om jag gör det 100% seriöst:P

Inte en enda fin dag

Enda sen sommarlovet började så har det inte funnits en enda solig dag! bara massor av regn.

Torsdag 11/6 :
Jag var hos min mormor och fikade med min syster vi var där hela dagen :)
Sen ringde vetrinären och berättade att knölen dom tog bort från vår hund Lisa inte var godartad. Men som det är nu mår Lisa bra och skuttar omkring. på mornarna kan hon vara lite trött bara!

Fredag 12/6 :
Jag och min syster åkte och hälsade på farmor och sen åkte vi till pappa!

Lördag 13/6 :
Christians mamma fyllde år så vi var där på kalas:)

Söndag 14/6 :
Christian och jag var på lager 157 och handlade:) sen hyrde christian och jag 2 filmer nere i kiosken haha dom var jätte konstiga . en av dom så handlade allt om att dom skulle spela in en porrfilm och den andra om en pojke som ville bli som rambo.

Måndag 15/6 :
I dag var vi barnvakt åt christians systers barn . vi åkte till leksaksaffären hon ville ha alla dockor:) vi köpte såpbubblor sen så åkte vi till min syster och fika Lisa var där:) . På vägen hem somnade Tindra i bilen hon var jätte trött. sen vaknade hon då var vi hemma hos mig! vi tittade på kaninungarna och matade dom :) Sen lämnade vi henne. Nu tittar jag runt på internet och christian spelar ps3 men Krille :) Men nu ska jag hitta på något:)




Tack för mig sussi :)

:p

Nu har jag åkt från min syster ,till Christian. jag håller på att fixa i ordning mig jag ska hem till Linda:) vi är några i klassen som ska dit.
När min syster kom hem så åt vi minibaugetter och drack oboy:) Lisa låg på golvet och tiggde:P så hon fick lite hund godis:P Sen så tittade vi på gamla roliga kort och på tv:) Det var jätte kul! Jag ville inte gå själv till bussen så Lisa och min syster Fia följde med.

Men nu ska jag fixa klart mig sen gå till bussen! Jag tror det kommer bli jätte kul :)


Tack för mig Sussi:)

Dåligt väder

I dag är det dåligt väder bara massor av regn:(
Nu sitter jag hos min syster jag ska vakta Lisa när hon ska bort på möte:) Jag vet inte vad Lisa och jag ska göra för bus kanske äta upp min systers godis :P Lisa ska ha sin tratt på sig i några dagar till hon har opererat bort en knöl och livmodern. Vi får reda på fredag var det var för knöl.
Men nu ska jag och Lisa titta lite på tv :)

Lisa<3



Tack för mig Sussi :)

:)

I dag har jag vart hemma hos Emma :) vi bakade en fett fri sockerkaka :P Sen kom Linda över och vi kollade på film och fika:)  Nu är jag hemma hos Christian och väntar på att han ska komma hem :) jag ska försöka hitta på någon mat att göra men jag vet inte vad:P

Trött

Gick upp 7 i morse för att jag skulle gå till riskettan kursen på körskolan.När jag kom dit var jag fett trött vi titta på bildspel i ett mörkt rum så jag blev inte derekt piggare. Kursen var från  8 till halv 12 .

Nu väntar jag på att tiden ska gå 13.30 ska jag ta bussen hem. Min syster ska hämta mig så ska vi åka med Lisa till vetrinären , och ta bort stygnen. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på för bus ;)

I morgon ska jag nog köra cross jag vet inte än, eller så åker jag in till stan och är med någon kompis:) kanske bada om det är fint väder jag har inte gjort det än:P  Men jag tror inte det blir så fint väder för det skulle vara bra i dag men nej då bara mulet och grått!

I våran klass så brukar vi ha boktävling mot våra lärare. elever mot lärarna den som har läst flest böcker vinner. förra året läste jag 1 bok så jag bidrog inte med så mycket hjälp. men i år ska jag bannumej läsa några till.



Lisa<3

Skrutten<3



Tack för mig Sussi =D

Slappdag

I dag har jag inte gjort någonting bara slappat! jag vaknade klockan 11 och sen gick jag ut och kolla till min kanin han mådde skapligt men inte helt frisk! :(
Christian hade aldrig sett filmen shrek 1 så vi tittade på den, den gick på tv!
Nu så sitter jag i tv rummet hos christian och gör inte så mycket. Vi har satt upp våra skåpluckor ;)
Sen ska vi gå en promenad och slänga soporna !

I morgon ska jag följa men min syster till vetrinären och ta bort stygnen på Lisa hennes hund. Men det är klockan 3 så jag vet inte vad jag ska hitta på innan!
 


                                                                      
 Skrutten<3
Lisa<3





Tack för mig Sussi !

:(:(

Min kanin skrutten är jätte sjuk jag hoppas verkligen han klarar sig! jag vet inte vad som har hänt han hänger bara och verkara vara deppig:( jag har haft han i 3 år han är min bästa vän! :(

:)

Dagens mat blev tacko mums mums. jag blev så mätt att jag mådde illa! sen baka jag bullar mums :P dem blev jätte bra men christian har fullt i frysen så jag får nog äta upp alla:p men då får jag nog verkligen ont i magen! Nu ska jag ducsha sen gå och lägga mig , hoppas jag kan somna jag vakade halv 12:/ Det är inte så bra för jag ska till skolan i morgon! God natt ! Tack för mig Sussi :P

Oj då,

jag glömde bort min tvätt tid i morse så jag sov:S jag skulle ha tvättat 7 på morgonen. Nu väntar jag på min syster vi ska spela lite xbox 360 sen gå ner på stan:) Jag vet inte vad vi ska kolla på. Jag har köpt min avslutnings klänning den är lila! Tack för mig Sussi :)

Tårkigt

jag har fett tråkigt sitter hos christian och gör ingenting! det finns mycket jag borde göra men det orkar jag inte:P christian kommer hem klockan 18.00:( Men ska göra mat så när han kommer hem blir han jätte glad:) (hoppas jag) ;) i morgon bokade jag tvätttid klockan 07.00 fett jobbigt på min lediga dag! men då får man det gjort :P Tack för mig Sussi :)

Inte långt kvar ;)

Snart är det sommarlov bara 1 skoldag kvar! jag är ledig i morgon får se vad jag hittar på då:):) I dag är det fett tråkigt väder ute så jag sitter nog inne i dag och bara kollar på tv:P jag klarade G i engelska A fett stolt över mig själv. nu har jag klarat dem svåraste kurserna matte A engelska A :):) Tack för mig Sussi :)

1 juni

I dag är det bara 4 dagar kvar i skolan sen är det sommarlov! Nu på morgonen har jag haft engelska nu ska jag snart ha svenska. vaknade i morse och tyckte inte att det var så fint väder när jag titta ut, christians lägenhet har skugga på morgonen vid sovrummet. Så jag tog på mig massor av kläder! Jag gick ut på balkongen i tv rummet och svettades så jag gick in i gen och böt kläder. Tack för mig Sussi ;)

RSS 2.0