:P

I dag har jag målat huset hemma med mamma och min syster och Lisa vår hund :P
 senare åkte vi in till stan och titta på Harry Potter jätte bra film men man ska nog läsa alla böcker för att förstå allt!




Tack för mig Sussi!

:)

Min syster när hon tog studenten:)
Mamma:)

MUFFINS

I dag så var jag hos min syster och vi bakade muffins :) men glasyren stelna inte( haha) vi ställde dem i frysen men det hjälpte inte :P Men i morgon går dom nog att äta! Men dagen började med att min systers bil gick sönder! Sen hjälpte jag min syster lite med tvätten:) Men vi har haft kul:) Min syster är bäst !

Jag har skrivit teori men jag kugga men det var bara en liten på körskolan så jag måste plugga MASSOR! har pluggat hemma på en cd men det var helt andra frågor på bilskolan!

Jag har gjort mycket sen jag blogga sist jag kommer inte i håg allt men jag har vaskat gul det var roligare än jag trodde:) Sen har jag vart i ullared och shoppat:)  Jag har badat ca2 gånger i sommar!

Tack för mig sussi;)

:)

I går så åkte jag motorcykel hela dagen Jag Mamma Fia Christian Krille :)

I dag så spelade Jag Mamma Christian Krille mini golf mitt i mot ica ekängen i eskilstuna! Jag vann HAHA!
Innan det var vi på grekiska kolgrillen och åt mat:)

Mamma och Min stora syster fia ska åka och se robert wells i morgon så dom åker vid  11 :(
Jag kommer inte träffa Mamma och Fia förs på onsdag eller torsdag:(

På tisdag åker jag och Christian och hans familj till ullared :):) Jobbig att åka husbil men ullared är värt det. Christians mamma och pappa och deras kompisar ska vaska guld! Så vi får se vad Christian och jag hittar på ! Vi vet inte om vi ska stanna en eller två nätter !

Tack för mig Sussi :P

hejsan hoppsan :P

Nu har jag slarvat med och skriva så jag ska skriva vad jag har gjort för bus:P

Torsdag:

Min kusin sandra kom med tåget till eskilstuna och vi gick runt massor på stan. för mycket vi fick ont överallt. Sen skulle vi åka bussen till min syster hennes kompis skulle ha sminkparty där så Sandra och jag skulle betala kontant på bussen men NEJ det fick vi inte! vi skulle smsa Sandra hade inga pengar på mobilen så jag skicka 2 sms men nej då då säger busschaffören att dom inte stämmer men hallå :S jag fick ett sms till baka. men vi fick i allafall gå på bussen....
vår hund Lisa var med men hon ville bara gå ut :P Sen hade vi jätte roligt hos min syster :)
när allt var klart åkte vi hem till min jag min syster och sandra. Vi åkte ner till magsjön för att bada men det var kallt men vi bada ändå. jag åkte i väg på en luftmadrass.
Sandra jag och min syster åkte ner till ärla och hyrde två filmer bröllopsduellen och en till minns inte namnet. Sen skulle vi sova men jag och sandra var vakna till 4a.

Fredag:
Min kusin Sandra och jag vaknade halv 1. sen åkte vi till magsjön min syster skjudsade dit oss :) men efter ett tag gick solen i moln och då började det åska så vi plockade i hop och väntade på att mamma skulle hämta oss :) När mamma kom skjudsade vi hem Sandra och  hälsade på mormor och sen åkte vi hem!

Lördag:
Då åkte jag mamma och min syster och plockade jordgubbar med mormor och morfar. Efter det fickade vi lite sen åkte vi och handlade glass. När vi kom hem gjorde vi pankakor men glass jordgubbar och grädde. Sen spelade vi lite kort  jag Christian, Mamma, Krille, Dennis, Fia och Lisa låg och tittade på. Fias kille Dennis hade med hans pappas hund Turbo han låg och sov :p

Söndag:
Christian tjatade om att han ville gå på bio och se ice age 3 men jag orkade inte senare på kvällen gav jag upp vi åkte till heron city. filmen med 3d skulle gå halv 7 vi hade lite mer än 1 timma på oss dit. men det var rusningstrafik så vi hann inte vi tog bion som gick halv 9 :) utan 3d men den va jätte bra.  vi var hemma 11 och då var det bara att gå och lägga sig för att Christian har inte semester än!

Måndag:
Mamma jag Fia Krille åkte till stockholm och skulle kolla på motorcyckel krille mammas sambo ville ha en. När vi kom dit så köpte han den så han åkte motorcyckel hem och vi åkte bilen bakom. Motorcyckeln är jätte stor. Sen när vi kom hem så skulle mamma Fia och Krille åka motorcykel till mormor, Min syster Fia har egen motorcykel. Christian kom så vi åkte hem till han!

I dag:
i dag vet jag inte vad jag ska göra än :P

Lisa:)

Suckan:)



 


Attans

Mamma och jag var i trosa i går kväll när vi kom dit spelade vi minigolf mamma vann med 5 poäng ! Sen i morse var det så mycket moln så det gick inte att sola. Så vi bestämmde oss för att titta runt lite men vi hitta inget kul!


Tack för mig Sussi :)

RSS 2.0