Tisdag

Hejsan hade en riktikt jobbig dag på idrotten i dag haha en klasskompis hade hand i lektionen. men det var jätte roligt:) inte mycket annan som hänt mest slappat och tagit det lungt:)
Snön liggr fortfarande kvar trots allt regn! Det kommer aldrig försvinna haha
Hoppas den hinner försvinna till nästa crosstävling som är om ca 1 månad jag hoppas på det bästa. Har inte skrivit så mycket det är så stressigt i skolan just nu:) Men ska försöka skriva mer!


hejsvej

hade hoppats på att lite snö skulle ha smält innan jag kom hem men det har de inte det är massor av snö hemma! Men det är skönt att vara hemma eter 3 veckor.Ska försöka ta mig ut till min kanin det är så mycket snö.haha men det ska nog gå bra! I dag blir det en slö dag i morogn ska jag plugga lite och i dag ska jag bara plugga lite har massor att göra!

*Historia
*Psykologiprov
*pysykosocialt prov
*arbetsmiljö och säkerhet

massor att göra som sagt och det är till nästa vecka lite av det eller allt utom 1... så det kaske inte blir en  slappdag. efter som att jag har mitt lov nu istället för v.8 för då åkte jag! kul lov med massor av plugg!!!!Men kul ska jag ha oå inte bara plugga:)


hello

sista dagen i skottlan i moron bar det av hem:)
Langtar massor!!!!!!!!!!


Galet vader, Galna klader!

Heej!
I dag har jag vart ute hela dagen med fel skor, haha va ute i lera och skogen har i skottland for har ar det ingen sno:) Kopte ett par ugs sen va jag ute haha :) Men men annars var det toppen bra :) Har inte gjort sa mycket ar sa trott nar jag kommer hem aker ju 07.50 sen kommer hem 17.00 haha sa jag ar helt slut och da har man busat hela dagen!

Annars ar praktiken bra har gjort massor men har ju fatt byta praktig sa jag vet inte hur det blir med betyg tror inte att dom har forstatt att jag ska ha betyg. men det loser sig alltid. Sa pa fem veckor har jag vart pa 3 olika praktikplatser och sen har jag bott i tva oliga familjer har i skottland. men ska bara vara i skottland i 3 veckor och det har gatt 1 :)

Dagisen i skottland och hemma ar sa olika dom kan bli! :) men det ar bra och daligt!

Men nu ska jag nog kolla lite tv eller ata vet inte:P


RSS 2.0