efter regn kommer solsken eller?

gick ner på stan i dag och då regnade det jätte mycket men efter ett tag så kom solen fram men nej regnet slutade inte :P vilket väder. men men nu har ja äntligen tagit tag i tvätthögen hemma hos min pojkvän det behövdes verkligen vi hade ganska mycket att tvätta. jobbigt att bo längst upp bara det bli mycket spring fram och tillbaka och jobbigt att bära tunga kläder men det gick bra :) har även städat köket. när det ändå är dåligt väder ute kan man passa på att göra lite nytta inne.

nu kollar jag på tv, funderar på att baka något men ja vet inte :P

En bra dag

I dag har vart en bra dag träffade min pojkväns mamma och syster på stan så gick vi runt lite och tittade :)
Sen åt vi mat och nu är jag hemma hos min pojkvän och kollar tv men vid den här tiden på dagen så finns det inget bra att titta på. samma sak varje dag och bara massa repriser. :P men i dag funderar jag på att baka något kanske testa något nytt måste även hitta på en present till min pojkvän som snart fyller och. och han svarar bara det gamla vanliga när man frågar vad önskar du dig. svaret är så klart jag vet inte. haha men nått måste det finnas som han vill ha :D haha  funderar på att städa lite men det är inte kul men när man är klar är det kul för det blir så fint.

hej

Nu var det länge sen jag skrev något här men nu tänkte jag uppdatera med va jag har gjort :D
i går körde jag cross och det gick bra för mig!
har vart förkyld rätt länge nu vill att det ska släppa snart! vad har ja mer hittat på det var så länge sen ja skrev har gjort mycket.Vädret kan det bli tråkigare det var fint i går tills det började regna. men nu ska jag kolla tv och kanske baka något :)

RSS 2.0